minecobaan Kızlaar merhabaa. Bir çok şeyi size danışmayı çok seviyorum. Yine bir sorum olacak. Pipetli suluk kullanan var mı aranızda acaba. Önerebileceğiniz marka var mı? Bir de en önemlisi boyun askısı takılanlardan istiyorum. Her modele takılıyor mu bilmiyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ☺️🥰
Babyloveee minecobaan Ben wee baby aldım kullanımı ergonomik geldi ancak henüz alışmadı bebeğim, fiyat olarakta uygun
Alya_7 minecobaan kızım 14 aylık ama minyon bi kızım var o yüzden wee baby nin boynuna asılı olanından değil de kulplu olanından aldım ml olarak biraz daha ufak diye gayette memnunum
Fkulcu94 minecobaan https://ty.gl/wsc1qzz782 severek kullaniyor kızım hem pipetli alistirdigimiz için dışarda bişey icerkende pipetten içiyor kolaylık oluyor
minecobaan Alya_7 askılı olandan istiyorum ben tutma olayına üşeniyor biraz alıştırma bardağına hiç alışamadı :)
minecobaan Arasbeyinannesi philips ilk tercihimdi aslında ama sanırım boyunluk askısı takcak yeri yok
Arasbeyinannesi minecobaan yok evet ama mesela oğlum 1 yasında boyunca tasıyacagınız sanmıyorum takmaz sevmez bence boyunluk için erken tabi bu benım tercihim ve düşüncem
minecobaan Arasbeyinannesi sadece o değil ki dışarda çantaya koymamak için ben bile omzuma asabilirim o yüzden
Mircet minecobaan ben wee baby nin aldım hatta migrosta indirim oluyor ara ara parka giderken rahat oluyor askılı oluşu memnunum
minecobaan Mircet her türlü rahat ki oğlumda biberonla su içmeyi sevmez üstüne dökülüyor öbür türlü en güzeli bu olacak
Caganege O kadar araştırdım ki koku yapmasın akmasın diye Uzspace diye bir marka var hem pipetli hem koku yapmıyor çok güzel tavsiye ederim.
pumpkinarden1 Philips avent kullanıyorum memnun değilim çok akıtıyor her su ictiginde üst değiştiriyoruz
Unikorniko Ilk avent almıştık. Çekimi zor, akıtıyor, ama koku vs asla olmuyor. Kaybedince wee baby aldım. Aşırı akıtıyor. Nefret ettim resmen. Asla yanıma almak istemiyorum dışarıda şişeden veriyorum
theAna Unikorniko kapağının altında hava deliği var o açık kalmış olabilir mi acaba? Ben de tereddüt ettim alırken ama ne kadar atsa ters dönse de akıtma olmadı. Siz de nasıl oluyor ters durunca falan mı?