hilalkrgn Merhaa yeni görüyorum kusura bakmayın🙏 gayet ilgili neşeli güleryüzlü bir kaç sorunum oldu gidemeycğm için o an acil olabikir düşüncesi ile endişenmelimiyim diye yazdım mesela ne yapmalıyım sizce gibi gibi hemen ilk fırsatta arayarak döndü ki bunu her doktor yapmıyor uzun uzun sordu dinledi çözüm buldu bide panik olmamam icin sakinleştirdi beni örnekler vererk anlatmasını da seviyorum kitap hediye etti en son gittiğimizde ondan önce probiytk icecek hediye etti balon vs bunlar küçük şeyler evet cokta önemli mi olamasada olur belki ama oğlum güldürdüğünde oğlumn güldüğünü görünce onunda içten sevindiğini güldüğünü görmek beni mutlu ediyor bunlar bana göre önmli detaylar ve unutmuyor ben bir kac defa mecburiyttn gittigim × bi dr meselaa aaa bunu yapmışmıydıkk diyor aaa böylemiydi diyor bana soruyor😌 bu bilinmeli bence yani sürekli takip ettiği birisinin geçmiş öyküsünü bilmeli evet aklnda tutmk zorunda değil kac kisi geliyor kimbilir günde belki ama not alınabilir o cümlesinden sonra bitti bnm için mesela. ama Murat Bey atıyorum zaten işte bunu kullandık bunu yaptık şunları yiyora kadr net emin ve dogru konusuyor ekranına da bakıyor not aldırıyor vs önemli bnce bilmiyorum anlatabildim mi ne kadar ifade edebildim ama hem oğlum hem ben çok memnunuz 🙏🌼instgrmdada var kendisi yeni hesabı bi kaç videosu var bakn isterseniz insAllah yardmcı olur düşüncelerim ama şöyle söleyym bana göre işinin ehli. 1 kere gittğnzde net anlarmsnz bilemem tabi deneyin hic birsey kaybedcgnizi sanmiyorum Evladınız ile hepbirlilte sağlıklı uzun ömürlerinz olsun inşAllah🙏🧿❤ Sevgiler🥰