M16 Kızlarrrr gece beslenmesini ne zaman kestiniz lütfen 1 yaşında demeyin 😭birde gece beslenmesini kesince bebeğiniz gece kesintisiz uyudumu hastalık halleri dışında ?
sakinolgirll M16 bizimki 4. Ay dan beri gece beslenmiyor 12 de içiririm mamasını sonra sabah uyanmaz daha çünkü
Hilal-95 M16 9 aylık her gece değil ama bazı geceleri uyanıyor yada bağırıyor uykusunda 🤣 bazende sabah 6 7 kadar uyuyor bende yavas yavas gece emzırmeyi bırakmak istiyorm ama buseferde memelerım cok şişiyor ben uyuyamıyorm🤦🏻♀️🤣
M16 Deletedmom5284 çok iyi benim kızımda 3 aylık ama gece acıkıp uyanıyor uyanması problem değil ama tekrar uykuya geçmesi saatleri buluyor
M16 Ilkimmmm sanırım birazda alışkanlık ya bence artık gece beslemeyin öyle öyle o şekil alışır benim şuan 3 aylık olduğu için uyanınca mama vermemezlik yapmıyorum
Deletedmom5284 Leylasiva yok öyle uyku problemimiz olmadı çok şükür 1 yaşına kadar rahat bi bebekti sonra başladı kaos 😅
Deletedmom5284 Kuzeyinko bunu doktor ayarlıyordu mesela 3 aylıkken 6 saat uyuyabilir uyandırmana gerek yok rüya öğünü yap diyodu öyle yapıyodum sonra büyüdükçe süre uzadı 6 aylıkken büyük insan gibi 8 saat beslenmeden yatıyordu yatmadan önce sütümü sağar verirdim bol bol karnını doyurup uyurdu