Oldugugibibiri Madampollyanna herkes bexsero fiyatı vermiş MenB fiyatı yani. A fiyatı ilaç firmasına göre değişebilir tabii ben Menveo için 450 verdim 2 gün önce.
Show_must_go_on babyandmom1 Allah yardımcımız olsun yani hadi bizim imkanımız varda aman sağlığı yerinde olsun diyip alabiliyoruz ya diğer bebekler ne olucak gerçekten çok üzücü bir durum
babyandmom1 Show_must_go_on öyle gerçekten aslında bakarsanız bizimde yaptıracak gücümüz yok borç harç öyle yaptırıyoruz. Ben çok üzülüyorum borçlada olsa yaptıramayan ailelere. Keşke bu aşılar ücretsiz ve zorunlu olsa
ayse_35poyraz Anneler 1 yaşından sonra tek bi doz yeterli olurmu imkanımız yok 1 adet bile nasıl yapılcak bilmiyorum bu şekilde yaptıran var mı acaba ah keşke devlet karşılasa bu aşıları rotavirus bile yaptıramadım😞
ArdenGiz ayse_35poyraz nimenrix tek doz yaptırabilirsiniz bir yaşından sonra ama bexero biz üç doz olcaz onu bilmiyorum tek dozu var mı canım
ArdenGiz ayse_35poyraz nimenrix tek doz yaptırabilirsiniz bir yaşından sonra ama bexero biz üç doz olcaz onu bilmiyorum tek dozu var mı canım
Show_must_go_on ArdenGiz bölgeye göre değişir mi bilmiyorum cebimden çıkan parayı biliyorum sadece ☺️