EsraaK Kızlar merhaba.. alerji maması neocate kullanıyoruz ve doktorumuz fazla yazmıyor aylık 5 kutu yazıyor kızıma yetmiyor suan bitmeye yaklaştı ve rapor günü henüz dolmadı 😔 elinde olan varsa eğer bana kargo ile gönderebilir mi allah rızası için ❤️
Mervea EsraaK neden 5 kutu anlamıyorum doktor fazla yazabilmesine rağmen böyle yapmaları benim oğlum çok tüketmemesine rağmen doktor aylık 12 kutu yazıyor
Arin1 EsraaK canım instagramda alerjiylebuyuyorum diye bir sayfa var ordaki anneler bağış yapıyor o hanımefendiye yaz yardımcı olacaktır sana
Melekanne EsraaK bizde neocate kullanıyoruz raporlu ve 10 kutu yazıyodu şuan 15 kutuya çıktık yetmediği için
EsraaK Mervea afedersiniz ama allah belalarını versin kendi ilimdeki alerji doktorları yazıyor. Ama Ankara’ya gitmek zorundayım çünkü kızımın başka rahatsızlıkları da var o yüzden o doktor yaZmıyor devlet ne kadar veriyorsa onu veriyor tolerans göstermiyor 😔
Mervea EsraaK en son raporumuz bitince mecbur çocuk doktoruna gittik doktorumuz yoktu saolaunlar zorluk çıkarmadılar size 2 adet isterseniz vanilyalı yollayabilirim oğlumda vanilyalıyı içmedi bu ay sadesini yaxdırabilirmiyim bilmiyorum 😔
EsraaK Mervea allah razı olsun zorluk çıkartmayandan zaten çok zor durumdayız.. sadesiyle başlamıştık biz alıştırırken ilk mırıldandı ama içmişti. Şimdi vanilyalı da içiyor çok şükür hangisini bulursak .. yaa allah razı olsun eğer sizin ihitiyacınız yoksa çok iyi olur çok dua ederim size ❤️
Mervea EsraaK İnstağram adresinizi yazın isterseniz burdan numarayı yazmanız çok doğru olmaz gibi biz oregomin as ile başladık zor bela içiriyordum yada muhallebilerine ekliyordum bakalım 10 gün sonra yazdırabilcez mi istediğimizi duanız yeter birde burda bu mamaları satmak isteyenler oluyor şaşırıyorum
EsraaK Mervea inanışlar yer bizim süt alerjimiz var bebelacın tahıllı mamasıyla karıştırıp veriyorum seviyor. O mama süt içermiyor. Aslında satmak yasak ama insanların vicdanına kalmış... çok teşekkürler esrakaim adresim :)