06ruzgar Aranızda meme, artı mama verip smilac kullanan varmı aptamil feci gaz yaptı smilac geçtik sizler memnunmusunuz 3 aylığız.
Pamukseker_Annesi 06ruzgar ben günde 1kere 90cc veriyorum 2bucuk ay oldu aşırı bi gaz problemimiz olmadı 2.kutuya geçtik anne sütüne en yakın olan mama smilac
Melikeakiner Smilac kilo aldırmıyor birde yurt dışında toplatıldı, içerisinde metal bulunmuş. Bebelac gold alın fermente gaza ve kabızlığa çok iyi geliyor.
Gokceokay Benımde 2 aylık bebeğim var. Meme ve mama birlikte gıdıyoruz.mama olarak smılac kullanıyorum çok memnunum kilosuda gayet ıyı memede doymadığı zaman 40cc mama yapıyorum.
Gokceokay Benımde 2 aylık bebeğim var. Meme ve mama birlikte gıdıyoruz.mama olarak smılac kullanıyorum çok memnunum kilosuda gayet ıyı memede doymadığı zaman 40cc mama yapıyorum.
ozlemsenel Gaz mamasına geçseydiniz keşke. Similactada farklı olacağını sanmıyorum. Conformil etki ediyor gazlı bebeğe
aysenur06 aptamil anne sütüne yakın mama gaz yapmaz ama bebeğin kolik ise conformil dene canım özel mama alman laızm