Prensesminik42 Temmuz 10 başladım bir hafta sonra alışmıştı tuvalet bezi bıraktımıştık ama 15gündür geceleri altına kaçırıyor gündüz de altına kaçırıyor neden olur bezi bırakmştı nr güzel alışmiştı ama bilemedim ki
pandemibebegi Prensesminik42 Ayaklarını usutuyorsa tutamayabilirlermis annem bugün öyle soylemisti gerçeklik payı var mıdır bilemem tabi🤗 Anne tecrübesi 😊
Berna11 Prensesminik42 bence erken değil canım konuştunuz mu hiç sürekli soyleyin anlatin bir kere birsktiniz bi iki gün daha sabredin bence oyuncaklar la da sürekli gosterebil irsuniz ayinin çişi gelmiş aa tuvaletini otura yapicak gibi
2maviboncuk Prensesminik42 Öyleyse üstüne gitmeyin erken Başlamışsınız böyle olduğunda aslında tepki veriyor büyük oğlumda ben 2buçuk yaşından sonra başladım bi dönem normaldi daha sonra her çiş kaka yaptıktan sonra ağlama krizleri oluyordu tekrar bez taktım unutturdum bi dönem sonradan yine başa sardık
Tosbikkkk Prensesminik42 erken canım ya daha bismillah tabi ıslanır Bence hazır değil Benm oğlan 25 aylık ordan az çok biliyorum
Prensesminik42 Berna11 sürekli olmuyor canm arada oluyor ya oyuna dalmiş oluyor bazen uykuda oluyor 1ay bezi bırakalı kendi istemiyor bez baglatmak