ufuk0505 2 yaşında çocuğum ve bu hafta doktora gideceğim büyük ihtimalle bi ilaç verir. ama uyku yapar çocukla ilgilenemem diye korkularımda var… kullananlar bilgi verebilir mi lütfen
NariNariKiminYari ufuk0505 kullanmayan var mı acaba bende uyku vs yapmıyor ilk başladığında olur sadece
kenankaan ufuk0505 daha evvel kullanmıştım, alışma evresi oluyor bir hafta ancak sonra hiç bi yan etki görmüyorsun. Bu uyku haki de kişiye göre değişiyor, bazısında oluyor bazısı da olmuyor. Bende hiç öyle olmamıştı, bol bol esniyordum sadece
Egeninguzelannesi ufuk0505 Benim kuzenim kullanuyor onda yapmadı ama teyzem ve eşinde çok uyku yaptı doktorla konuşup bıraktılar ilacı bu yüzden dayanamadilar
ufuk0505 NariNariKiminYari yani uyuduğum zaman uyuyamayacak kadar yaparmı uyku korkum o yani bazen çocukla tek kalıyorum
NariNariKiminYari ufuk0505 kullanacağın ilaca bağlı uylu problemin yoksa ona göre bir ilaç verirler zaten ilk kullandığın zaman vücudun alışık olmadığı zaman halsiz hissedersin uykum gelir ama alıştıktan sonra hiç problem olmuyor