ozge_yasin_budak Arkadaşlar bebeğim 2 aylık meme reddi yaşadık göğsümü güç almadı bende sağıp veriyom aynı zamanda mama da veriyorum bebelac kullanıyorum şükür öyle gaz sorunu falanda yaşamadık ama böyle kilo aldıran farklı mama önerebilirmisiniz
Ynctlgtmn ozge_yasin_budak hipp combiotik kullandik bebegim bi ay kilo almamisti sutum yetmedi ve mamaya basladik sute ek olarak 15 gunde 800 gr almisti
Helloyagmur ozge_yasin_budak her mamayi denemis bir anne olarak suan bebelac gold kullaniyoruz 2. Pakete gectik iyi gidiyor kakamiz ve gaz problemimiz duzeldi kilo alimimizda gayet iyiydi 4. Ay kontrolundanaz cikmazsa devam etmeyi dusunuyorum
Melikeakiner Kilo sıkıntınız varsa kesinlikle aptamil vermelisiniz. Çok iyi bir mama. Gelişimi çok iyi destekliyor. Bağışıklığada çok iyi geliyor.
Kbraesmags Ben aptamili kullanıyorum ama bebegim onu için hemen çiş yapıyor sma geçiçem o cok iyi kilo aldırıyordu bebegime 2 aydır aynı kiloda kaldı
guvesra bebelac gayet iyi güzel de kilo aldıran bir mama. bebeğiniz sağlıklı gelişiyorsa fazla kilo alması da iyi değil zaten. bebelacın gold olanı var bir de onu da deneyebilirsiniz kullanan herkes çok memnun
aysenur06 bebelac kilo aldırıyor yiğenim kullanıyor , ya da aptamil kullanabilirisn sağlıklı olması lazım kilolu değil öyle bak bence
Mucizeem ozge_yasin_budak aptamil kabızlık yaptı evolvia yi kızım sevmedi sma gaz yaptı şimdi bebelac gold kullanıyorum memnunum gaz problemimiz biraz daha geçti gibi
Meryemmtemev ozge_yasin_budak hipp organik veya similac güzel kilo aldırıyor şu anda bebelac gold kullanıyoruz ama bakalım yeni başladık
Sakura-chan ozge_yasin_budak hipp içti doymadı . Similac gaz yaptı. Baby goat ta çok pırtlatıyordu. Derken aptamil denedik ne gaz ne kabız gayet iyi geldi. Bunu siz bulacaksınız hangi mama yı bebeğiniz kabul edecek deneyerek öğreneceksiniz. Mamaların içerikleri hep aynı sadece gramajlar farklı. Vitamin mineral karbonhidrat protein içeriği açısından bence baby goat veya golden goat deneyebilirsiniz.