Eymenelif 1,5 aylık oglum var d vitamini gaz ve kabız yapıyor vermedigim zaman cok iyi verdigim zaman cok agliyor ve huc uyumuyor vermesem onun yerine güneşe çıkarsam olmaz mi aranızda kullanmayan var mi ne yapacağımı bilmiyorum 😕
amansallagitsin Eymenelif canm hangi d vitamini kullaniyorsun. Vermemzlik yapma bingildak icinde onemli bi takviye ole gunesle olck is degil. Baska bi markanin d vitamini kullan doktoruna bildir baska bi markaninkini yazsin
Miniss Eymenelif ocean damlayı deneyin tabiki doktorunuzun izni dahilinde :) benim kızıma başta pedia d verildi aynı sorunu yaşadık. Ocean a geçince bitti bu sorun
Eymenelif SunnyG 2 aylıkken gunde 5 er dakika yeter diyorlar netten arastirdik bayagi aslında gunes alması daha iyimis
Eymenelif Miniss Miniss bizde ilk pedia kullandik sonra ocean denedim ama yine ayni oldu 1 saat boyunca durmadan ağlıyor ve uyumuyor
eylul19 Eymenelif güneşten alması gerekenı alamaz kullanmanız lazım .sonra bıngıldakta sorun yasarsınız.sahsen bıngoldakta sorun yasamaktansa gaz yada kka problemı yasamayı tercıh ederım .ocean yada wellcare kullanın bızd doktorumuz bu ıkısını soylemıstı sorun yasamadım ıkısındede.