ilkannelik_30 Merhaba bebeğim 5 aylık bugün rota ve menenjit aşılarını oldu hafif ateşi var gibi çıkarsa be yapmayalım eşimde yok bugün tekim panik oldu. 38 üstü çıkarsa mı ilaç vereyim bacağında aşıda hafif şiş oldu mu sizdede öyle
Rozalinda ilkannelik_30 bence çıkmasını beklemeyın ates düşürücüyü verin. Menenjitten sonra bize dr çıkmasını beklemeyın demıstı.
Saadet14 ilkannelik_30 Bizde menenjit olduk bugun 38.5 i gorurse verin dediler önden vermeye gerek yok
Yeniklasor ilkannelik_30 4 gün önce menenjit bugün de rota olduk. Menenjitte doktorum ateş cikmasini beklemeden direk calpol verdirdi iyi ki de vermişim ona rağmen ateşi cikicak gibi oldu. Bizim de bacağında şişlik var zaten doktorum olabilir demişti kızarıklık şişlik demişti . Eczaneye de sordum normalmis olabilirmis siz dokunmayın kendiliğinden geçer dediler.
ilkannelik_30 Yeniklasor aaaa bizimde şişti evet nokta kızarık var ve şiş bacağı 🥹 normal demek bende doktoruna yazacaktım
Busra-algz Merhaba,bizim bebiş 6 ay 18 günlük rota ve menenjiti geç öğrendim hala yaptırabilir miyim bu konuda bir şey söyler misiniz lütfen
Zeypie Busra-algz geçmiş olsun. rota 3-5 . Aylarda yapılıyor . Menenjitleri çocuğunuzun ayına göre doktorunuzla birlikte dozları ayarlayarak yaptırabilirsiniz