Mebiyu Kullanıp memnun kalan var mı? Bilhassa hiperlaktasyon problemim için almak istiyorum. 20 mm boyut olarak nasıldır? E bebekten deneme amaçlı baby mom marka almıştım bebeğim tuttu ama o kadar büyük ki kıyamadım çenesi ayrila ayrila onla emmesine.
Deletedmom_54 Mebiyu aynı sıkıntı bende de var makaslayarak emziriyorum sütün çok gittiğini hissettiğimde göğsümü çekip geriye doğru sallıyorum normale dönüyor böyle yapmadan önce her emzirmede en az 1 boğulma oluyordu
gunesbulutmom319 Mebiyu boyut olarak 20 mm ideal bence bende başlarda kullanmıştım memnundum ama ben meme reddi için kullanmıştım ucu çok büyük olmuyo diğer markalara göre iyi bence
Mebiyu Deletedmom_54 ben de bunları deniyorum. Ama emerken telaslandiginda memeyi çekmek de imkansız resmen. Hem seri vakumluyor hem de onun için travmatik olur diye çekemiyorum. Yaslanma ve makas minimuma indirdi bizde de. ben bir de önden sağım yapıyordum bırakmaya çalışıyorum çünkü öyle yapınca tek meme yetmiyor. İki meme de fazla geliyor kusuyor. Cevapları beklemeden sabirsizlanip siparişi verdim lansinoh kendi aciklamasinra hiperlaktasyon için kullanılabileceğini yazmış. umarım işimizi görür. Böyleyken emzirmek çok stresli oluyor:(
Deletedmom_54 Mebiyu bende sağım yaptım 4. Aya kadar baktım çok daha fazla çoğaldı bıraktım ama nafile aynı markanın bende de kalkanı var henüz hiç kullanmadım meme reddi olur diye
Mebiyu Deletedmom_54 kaç günlük bebeğiniz Zamanla bebek ve meme uyum sağlıyor denge kurulunca bitiyor bu sorun deniyor. Zaten kontrol altına almışsınız epey içinizi ferah tutun bence.
Mebiyu Deletedmom_54 yaa ben 3 aydan sonra toparlanıyor diye biliyordum. Kontrollerde doktorunuz bu durumla ilgili bir yorum yapıyor mu? Ciğerlerini falan muayene etti mi? Ben özellikle bunu soracağım 1 ay kontrolümüzde 1 hafta kaldı.
Deletedmom_54 Mebiyu stetoskop ile her gitmemde muayene ediyor ciğerlerini. Hayır doktorumla paylaşmadım bunu bizde sanırım genetik annemde aynı şekildeymiş bide tazyikli boğulma anında hemen cekiyorum abartısız 40 50 cm uzağa fışkırıyor sütüm neler yaptım yine aynı göğsümü boşaltarak emzirirken bile devam ediyor bu durum
Mebiyu Deletedmom_54 süt kanallarinizla ilgili muhtemelen Allah kolaylık versin Ben ilk tıkandığında nefessiz kalmasını görünce eşimin kucağına verip bayılmıştım korkudan. Allah korusun esirgesin hepsini.