ErenAlim Bebeğim 3 ay 27 günlük emzik verdim tutup tutup atıyor bazen 1 dk tuttuğu oluyor ama genelde açken tutuyor. Bu şekilde tutup sonradan emziğe tamamen alışan bebek anneleri var mıdır. Ne zman tam anlamıyla tutup sever.
Seymanurrrrr ErenAlim valla ben dogdugu günden beri vermeye çalıştım alıp 1 dk felan emip atıyodu ama pes etmedim sürekli denedim 5tame emzik aldım en son Avent aldım onuda aynı yaptı derken suan cok şükür alıştı sürekli denedim
BirsenLiya ErenAlim Seymanurrrrr meme reddi olmadı mı hiç. Gün içinde sürekli mj veriyorsunuz yoksa ara ara mi
Seymanurrrrr BirsenLiya yok meme reddi olmadı cok şükür gün içerisin de huysuzlandıgı zaman verdim denedim bide agzına verip memenin arkasından tık tık diye vurdum öylede biraz tuttu emdi
BirsenLiya Seymanurrrrr benim kızımda 2 aylıkken filan verdim tuttu emzigi ama bir hafta snra meme reddi oldu zor döndürdüm memeye. Ama smdi durmuyor gün içinde uyumuyor emzik yok diye onla uykuya dalıyordu çünkü tekrar versem yine redder mi acaba tam 3 ay atak dönemine denk geldi Reddetmesi ama
ErenAlim BirsenLiya benimki de bi gün reddetti ana acıkınca eninde sonunda tutuyormus memeyi. Biraktigima pişman oldum
Seymanurrrrr BirsenLiya yani bu konuda bişey diyemem çünkü bende öyle Bi Red olayı olmadı hatta en huysuz zamanında daha cok alıştı memeye uyku arasında verebilirsiniz
BirsenLiya ErenAlim emzigi bıraktığınıza mi pişman oldunuz. Valla ben 10 gün uğraştım aç ta olsa tutmadı çok zor geçti deli oldum