Dildeniz Kızlar oğlum nasipse 9 ayına girecek ve ayakta sallanarak uyuyor bıraktıramıyorum uyku eğitimi olayını pek bilyorum ama baya baya ağlıyor eşimde ben de dayanamayıp alıyoruz ne olur fikir verin nasıl bırakacak bu ayakta uyumayı
Derinkomm Dildeniz salla bırak yöntemi varmış bi araştırın isterseniz. Uyku eğitiminden önce sallanarak uyumayı bırakması gerek.
Dildeniz Derinkomm bi ara bakmıştım pat pat pış pış yapın filan diyodu ama bizimki uymadığında kesinlikle pat pat yapacağım şekilde durmuyor deli gibi ağlıyor alıp ayağıma koyana kadar ağlıyor şimdi iki gündür de kendi sallamayı öğrenmiş başını tam düşkün oldu benim çözüm bulmam lazım
Derinkomm Dildeniz ilgisini başka yöne çekin sakinleştirin öyle zamanlarda. Ne bileyim müzik olabilir ya da ilginç gelen her gün görmediği şeyler gösterin. O şekilde ağlama halindeyken kendi kendine uyuması zor.
Dildeniz Derinkomm müzikte denedim yok kucağıma alana kadar ağlıyor alsam da hemen susmuyor kucakta uyumayı sevmiyor ayağa alana kadar susmuyor nasıl becerecem bilmiyorum
Farahzeynep Otomatik sallanan salıncak falan denediniz mi? Ayakta sallamayı bir süre sonra kendileri bırakıyorlar, benim kuzenimi sabaha kadar ayakta sallardık, yaşına girdiğinde yattığı yerde uyumaya başladı, belki sizinki de bir süreçtir 🙄