[silindi] Kbrysn bende bekliyim burda zamanımız geldi 😊 hemşiremize sordum ben bi hastası cok temiz bebek bakıyormuş aşırı titizmiş sen yaptırma dedim ama çocuğu rota virüsü kaptı dedi yaptırmak lazım sanki
Dildeniz Kbrysn yaptırdık ama bin pişman olduk yaptırıp sıkıntı yaşamayan da çok karar sizin iyi araştırın derim
Cansu_cinar_alp Kbrysn bn cuma günü yaptrdm korka korka çok kararszdm ama hangi dr sorduysam yaptr dedi şimdilik bi sıkıntısı yok inşallah olmaz da rotarıx yaptık
Kbrysn Dildeniz üzüldüm canım bende bu yüzden kararsizim zaten ama galiba yaptirmayacagim bağırsak dugumlenmesi falan gibi yan etkileri olduğu yazıyor o yüzden korkuyorum
06ruzgar Yan etkisi oldugunu düşünmüyorum bu aşı olmadıgında yaşanan sıkıntıları okumadınız sanırım ölümcül ishale kdar gidiyor bu virüs . Ben bugun yaptırdım ve hiç bir yan etkisi olmadı çocuklarımızın sağlıgı için iyice arastırın derim
Zhraagk Bizde yaptırdık iyiki yaptırmışız diyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı ve etrafımda yaptırmayıp pişman olan tanıdıklarım var
Sense Bende bugün 2.dozunu yaptırdım arkadasım yaptırmamıştı ve çocuğu kreşe başlar başlamaz rota virüsü kapmıştı