Irmakprensesinannesi yoncasakin valla çok tehlikeli bir virüs aşıyı yaptırın derim ishal virüsü çocuğu hastanelik ediyor hayat yoğun bakıma kdr götürür durumunuz varsa yaptırın ben kziim 2. 4. 6. Ayda yaptırdım menenjit aşıları yaptırdım 2 dozu kaldı sadece şuan 12 ay 10 gunluk
Bluepink Merveeemeeliss bende yaptıracam fiyatları ne kadar olmus bilginiz varmı ilk çocuğuma 4 sene önce yaptırdıgımda 200 TL ydı sımdı fıyatları katlanmıstır
Hypotalamus Bluepink geçen ay oğluma yaptırdık . Menenjit ve rota ikisi 1200-1300 TL gibi birşey tutmuştu. Allah herkesin yardımcısı olsun. Gerçekten herşey çok katlandı. 🤷🏻♀️
mamma00 Bluepink ben daha ayın 4 ünde yaptırdım ama rotanın iki çeşit aşısı var , 3 dozluk ve 2 dozluk olanı . Doktorumuz bize 3 dozlugun korumasının daha iy olduğınu söyledi , onunda ilk dozuna 455 tl verdim , 2 doz olanın da tanesi 700-750 arasıydı
GokceOrmanci Ben ilk dozunu yaptırdım hatta biz eşimle beraber yaptık ağız yoluyla çünkü kolay yani. İkinci dozu 5. Ayda yaptircaz. Kesinlikle yaptırın
Yeniklasor yoncasakin Bugün yaptırdım 755 TL ye mutlaka yaptırmalısınız çok önemli bi aşı. 2. Aşı da 5. Ayımız da inşallah