Hanik Kızlar bi tutuklama olayımız var ben memleketteyim şuan mumcular cezaevinde i..o kişi beni arayamazmı aradım orayı yok belgelerinizi bizim cezaevine ulaştırın vs diyor bi bilgisi olan varmı
ozgebalc Hanik halledebildiniz mi? Kullandığınız sizin üzerinize olan hattınızın ya son ay faturasını yada sözleşmenizi kaşeli imzalı kimlik fotokopinizi 1 ad vesikalık ikametgah belgesi ve akrablığınızı bildiren nüfus kayıt örneği
Hanik Orayı aradım işte orasıda sizi araması için bilgilerinizi gönderin yok nüfus cüzdanı fotosu vs o istese atayamıyormu ben cidden çok yabancıyım sürekli araştırıyorum arıyorum ama saçma geldi bana
Hanik Tecrubelianne ölemii onu nasıl yapcam telefon hangi hat üzerineyse o bayi falan dedi bi bilginiz varmı
Tecrubelianne Hanik bildigim kadariyla en fazla 4 5 kisinin numarasini verebiliyosjnuz tam detayini bilmiyorum cezaevini arayip sorun kesin bilgi verirler
gezgin_anne Hanik sizin kimlik bilgileriniz ve kullandığınız hat hangi operatöre aitse o oparatorden hattın sizin üstünüze ait olduğuna dair bir evrak yetiyor