Oktay0122 Merhaba Adana’da ciddi anlamda ilgili yazdığınızda dönüş yapan aklınızdaki soruları cevaplayan işte bu ilgili dediğiniz bi doktor var mı ?
biryazmasali Oktay0122 merhaba bunun için özel kliniği olan doktorları seçmlesnz yoksa gece hiç bir hastane doktoru geri dönüş sağlamaz elif çakırı biliyorum o çok ilgiliymiymiş bir doktor var arkdşım gtyr oda muaynane ismini öğrenblrm
Ada_Deniz Oktay0122 Cemal İncedere doğduğundan beri gidiyoruz çok memnunum her yazdığıma cevap verir çok ilgilidir bir de her hastalandığında ilaç vermez öyle özel muayenesi var
Oktay0122 EP- bende ona gidiyorum evet ilgili ama sıkıntı şu oğlum 39 atesli ve fiskirarak kustu yazdım bana 1 gün sonra üstü kapalı cevap verip dondu genel kontrolde iyi ama acil bir set de asla ulaşamıyoruz
EP- Oktay0122 acil olarak evet dönülmüyor bazen belki yoğunluktan ben o zaman başkent acil e gidiyorum bende yaşadım o sorunu ulaşamamak mesai saatinden sonra gelmem söylendi bende gece ise başkent acil
EP- Evime yakın diye de bazen Avrupa hastanesi gidiyoruz orda da Oğuz naim Karabulut var oda iyidir 2 doktorla takipleşiyoruz
Oktay0122 EP- bakim onada çünkü değiştirmeye karar verdim bu hareket yüzünden … başkent acil de hep çocuk doktoru var değil mi ?
Oktay0122 EP- ben acil dönüş yapan biri istiyorum Mersin’de de orcan bey aynı o şekil gece 3 bile dönüyor ama çok şaşırdım bu rahatlığa …
Emnzr Medline İsmet öncü kesinlikle tavsiyemdir ne zaman yazsam hemen dönüş sağlar acil durumlarda aramamızı ister. Ve mutlaka sonrasında diyelim ateş varsa ne yaptınız gece nasıldı vs diye durum yoklaması yapar..