Parsbabyy Kızlar merhaba 2. Ay hangi aşıları oldunuz? Bir de rota virüs oldunuz mu olduysa fiyat ne verdiniz?
kelebek_17 Parsbabyy ikinci ay da 3 aşı var 2 bacaktan 1 koldan. karma aşılar. rota 3. ayda ağızdan damla şeklindeymiş, biz bu hafta olcaz 754TL dediler.
zarifhanim Parsbabyy Biz 2. Ayda Zatürre, Verem ve 5li karma olarak üç aşı vurunduk. İkisi bacaktan biri koldan vurulmuştu. Verem aşısı canlı aşı olduğundan bebeğimi yıkayıp getirmemi ve üç gün su değdirmememi söylemişti hemşire. O sebeple bir iki gece ateş de yapıyor. Ateşi 38 buçuğa çıkmadıkça şurup vermenizi önermem. Bebeğin bedenine enjekte edilen yabancı maddeyi tanıması ve onunla herhangi bir ilaç desteği olmadan savaşması bağışıklığını güçlendirir. Şimdiden geçmiş olsun.
kelebek_17 Parsbabyy bizde bugün olcaz inş. rotavirüs aşısını. fakat iki ayrı eczaneye sordum 754 TL dedi nasıl 400 ki😱
Parsbabyy kelebek_17 bende anlamadım canım. Rotateq aşının ismi. Acaba hastanede yaptırdığımız için mi dicem eczaneden almadık.
kelebek_17 Parsbabyy ben sabah eczaneye sordumda aynı aşı bu ay 2 kere zam geldi dedi. ondan heralde. bu arada yeni farkettim bizimde ismimiz Pars 💙
jd16 kelebek_17 merhaba sizin olacağınız aşı rotamix’tir. Biz geçen hafta dediğiniz fiyata olduk. Doktor rotamix tavsiye etti. Rotateq fiyatı daha uygun.
Ozlemmemir Bizim yarın 2 çarşamba 2 şeklinde olacak yarın hepatit b karma çarşamba verem rotavirüs aşıları olucak rotavirüs aşısı da 750 TL miş
Parsbabyy jd16 siz 2 doz mu olacaksınız peki? Doktor bize 3 doz önerdi acaba o yüzden rotateq vurdular. Çünkü sormadı hangisini istersiniz diye. Sadece 2 doz mu 3 doz mu diye sordu bizde siz hangisini tavsiye ederseniz odur dedik. 3 doz tavsiye etti.
jd16 Parsbabyy evet 2doz olacağız, doktor tavsiyesi rotamix yönünde oldu. Çok fark edeceğini sanmıyorum. Kuzenimin büyük çocuğu rotateq olmuştu, küçüğü bizimle aynı doktora geliyor rotamix oldu.