AfraZ Kullanan varmi yan etkileri fazla yaziyor internetde Cok agirlastim baslmi kaldiramaz oldum Alsammi
Askimizinmeyveleri AfraZ kullandınızmı acaba bu ilacı bende bugun doktoruma sordum bu ilacın adını verdi bir hafta oldu sütü keseli ama göğüsüm taş gibi geri çekilmedi bir türlü sütüm
AfraZ Tozluyol bu sütün kesilmesi icin cnm Bebek umudunu kesti benden Sütümü azaltamadim cok agri yapmaya basladi
Yasemin602 AfraZ benimde ağrım çok fazla oldu 2. Günde pes edip emzirdim tekrar gögüslerim taş gibiydi emzirirken nasıl rahatladı anlatamam keşke bir çözüm varsa bilen biri yardımcı olsa
AfraZ Askimizinmeyveleri yok cnm benim pihtilasma sorunum var kan civiticisi kullandigim icin yasakmis bana Ben sabun koydum hep gögslerime Sukur bir ay oldu keseli gögslerim indi
Askimizinmeyveleri AfraZ ne kadar süre sonra çekildi sütünüz bir hafta oldu banamısın demiyo taş gibi duruyor
Askimizinmeyveleri Netten araştırdım yan etkileri çok fazlaymış nasıl yaptınız anlatırmısınız bir hafta oldu taş gibi göğüsüm çekilmedide sancı yapmaya başladı artık
AfraZ Askimizinmeyveleri valla hala sksam süt gelir ama gögSüm kücüldü benim iki hafta kesin sürdü tas gibi olunca o sert yerine beyaz sabun haci sakir koyuyordum o yumSatiyordu süt kendi akiyordu hic sagmadim. Öyle biraktim sabun benim isime yaradi sert yerlere koyun bi deneyin derim
Askimizinmeyveleri AfraZ çok teşekkür ederim dayanamadım sıcak su yaptım sağdım boşalttım tekrar olmaz inşallah
Zumradmr_11 Bana dogumdan sonra dontor yazmisti (ölü dogum) bi kere sisti gogsum 1 kere akti sonra kesildi hemen