Bubenimoykum Kızım 12 ay 21 günlük, uygulamada diş ve kemik sağlığı için süt kefir içmeli yoğurt yemeli vs diyor. 1 yaş bebeğime süt verebilir miyim? Veren var mı? (Kızımın beslenme şekli meme ve ek gıda olarak devam ediyor)
livanurvealpinannesi61 Bubenimoykum anne sütü alıyorsa süt vermenize gerek yok. Ayırca kemik gelişimi için ayran kefir verseniz yeterli. Sütün kemik gelişimine hiçbir faydası yok malesef.
Aslicamm Bubenimoykum 2 yaşından önce hayvansal süt vermeseniz daha iyi onun yerine fermente süt ürünleri daha güzel olur peynir kefir yoğurt gibi
Bubenimoykum Arasbeyinannesi hiç değilde, Bi kısım öneriyor Bi kısım çok sert asla diyor🤷🏻♀️ buradaki günlük gelişim bilgilerini okuduğumda süt içmeli diyor
madrefelice Bende bunu merak ediyorum 13 aylık oldu ama vermedim burda herkes vermeyin diyor ama araştırınca günlük iki bardak süt içmesi gerekiyormuş yada o kadar yoğurt vs ama iki bardak yoğurt yese kızım başka hiç bişey yemez yani günlük aldığı toplam ek gıda iki bardak etmiyor çok kafa karıştırıcı netteki bilgiler
babyackgz madrefelice bende bu kafa karıştırıcı bilgiler yüzünden 18 aylık kızıma daha yeni başladım 100 ml veriyorum günlük
Bubenimoykum madrefelice o bende okudum 2 bardak süt kısmı kafamı karıştırdı, çoğu kişi dediğiniz gibi 2 yasa kadar süt vermiyor yada onermiyor
Bubenimoykum kirmizibasliklikiz_ peynir kaşar yoğurt hergun tükettiğimiz gıdalar, ama neye göre süt verin diyor ben bunu merak ediyorum
Bubenimoykum Deletedmom5284 her gün buradaki günlük gelişim bilgilerini okuyorum ve 12 aylık olduğundan beri süt içmelidir diyor
Arasbeyinannesi Bubenimoykum ben sütü pankeklerde bebeğime yaptıgım sütlerde kullanıyorum direk içirmiyorum doktorumuz direk içermeyi önermedi ki bende bu yönde cok makele okudum sadece yiyeceklerde kullanımı uygun buldum