zynn Ayselkaracizmelli markayi bilmiyorum da yorumlarina falan bakin. Cift tarafli kullanilabiliyor mu mesela, krmer yerleri sıkı mı dar mi onlari okuyun
YigitAlpS Ayselkaracizmelli https://www.borooshbaby.com Borooshbaby: %100 Ergonomik Kanguru ve Bebek Kanguru Çeşitleri. Çok sevdi evde bile onunla rahat etti uyudu kolikti
endoplazmikretikulumiste Ayselkaracizmelli aldım ama asla kullanmadım e bebekten bunun gibi bişeydi sar baba sar sar baba sar çok zor geldi tek kişi ile bunu giyinmek . Hiç kullanmadım . Çok ince hafif olanlar var basit kullanımlı onlar daha iyi oluyormuş
Ayselkaracizmelli Yorumlara baktım herkes memnun da yinede kararsız kaldım daha önce kullanan bir arkadaş da yok danışacapım buradakiler bilir diye buraya sordum
zynn Selencanbaz yani ayi kucukmus sling daha iyi olur size, ya da yan pozisyon kullanmak. Cunku 1,5 aylik bebek daha destekli desteksiz oturamaz en azindan 5 6 aydan sonra kanguru
zynn endoplazmikretikulumiste aldiginiz sey sling olmasin ona sariliyor genelde buna oturuyor direkt bebek
endoplazmikretikulumiste zynn hayır hayır sling değil evet içine oturuyor ama omuzlardanegeöirip güvenlik kuşağını bağlamak arkadan sırttan sağlamlaştırmak vs bana çok zor gelmişti 17 aylık oldu zaten gerek de kalmadı elimde kaldı ürün satıcam alan olursa
Ayselkaracizmelli Elfyvs bel destekli olanından memnun olursanız yazar mısınız ben bunu beğenmezsem iade eder onu sipariş veririm