WendyWu Sizce 1 aylık bebek , kanguru ile taşınabilir mi ? Şu yeni doğan aparatı almak şart mı ? Var mı tecrübeli , , doktora soran eden anneler?
Themamacita WendyWu benim bebeğim 5 aylık 7.5 kilo daha ancak kanguruya yeni yeni tam rahat oluyor ki altına da yenidoğan yastığı koyuyorum bence çok erken sizin için. 3 aylıkken de yüzü bana dönük bindirdim ama hiç rahat edemedi
minikordek WendyWu doktoruma sorduğumda en azından bi 4 5 aylık olsun kafasını kendi taşıycak durumda olsun öyle kullanmaya başla demişti
WendyWu Kanguru üstünde 0 aylıktan beri kullanılabilir , en az 4 kilo diyor , ama dediğiniz gibi yapmalı, Kalça ultrasonu 2 aylıkken istediler , o zamana kullanılır herhalde
Fatmadurmus WendyWu ya ben de aynı 0 ay olan kangurudan aldım çocuğum 3 aylık oldu artık bi haftası kaldı hiç takamadım. Sanki aşırı rahatsız bişiy gibime geliyor.ben daha bana yapışır diye düşündüm ama aşırı bol bebeği gene elimde mi desteklicem
WendyWu Ya bu kanguruların daraltma kısaltma ayarı var biliyorum . 5 aylık olmaması imkansız gibi. Ben aldım ama boşuna aldım galiba ☹️
Zlm WendyWu ben doktora sorudm bacaklarının m şeklinde olmasında bı sorun yok demişti ama 2 aylıkken kullanicam.diye sormuştum elinle sırtını destekle demişti yenidogan aparatı olsada içinde kivriliyolar sling daha mantıklı yenidoğan icin
WendyWu Zlm Zlm Slingler de acayip gereksiz pahalı geliyor , altı üstü kumaş gibi birşey 😒 kendim masa örtüsünden yapsam daha iyi 😂
Zlm WendyWu 😄 ikinci el bulursanız alın bence kumaşı falan yumuşacık ama düz renk çarşafla yapabilirsiniz tabi 😁
Felfena WendyWu ben kullandım bir sıkıntı olmadı yenidoğan boyun desteği vardı zaten kanguruda rahat etti bebeğim her yere onunla gittim