Serserilikiz Kizlar dolap uygulamasını indirdim ürün ekledim bir kaç kişide yazdı fakat anlamadığım bir konu var benim kartım yok para nasıl bana gelcek kart olmadan beni detaylı bir şekilde aydinlatirmisiniz rica etsem
KaptanMarvel Serserilikiz Kart olmadan para dolap hesabınızda birikir ya orada kullanırsınız ya termdyola aktarrırsınız
Ayselmiros Serserilikiz canım kartın olmadan paranı çekemezsin bi iban numarası varsa eşinin kartı da olur onu eklersin iban kısmına paranı çek dediğinde o hesaba yatar
Serserilikiz Serserilikiz @KaptanMarvel @Eczmery @Ayselmiros @Benkimimki Kizlar kusura bakmayiñ yine yazma durumunda kaldim birşey daha soracaktim ben şimdi dolap uygulaması indirdim kargocu kapima gelme şansı olurmu bebeğim çok küçük 10bucuk aylık buraya otobüsle 15dklik yol fakat eşim göndermez beni aydınlatma şansınız varmı ptt var burda oraya gotursem olurmu
Serserilikiz KaptanMarvel trendyol indirmedim sadece dolap uygulaması indirdim trendyolu indirmeye gerek varmi
Serserilikiz Ayselmiros esimin iş yerinde verdikleri kart var ordanda maas gunu geldimi maaş çekiyor o olurmu simdiden çok teşekkür ederim 😊
Ayselmiros Serserilikiz tabiki canım olur onun ibanını ekle satınca ürün paranı o karta yatırır çekersin
prenses3509 Serserilikiz eve gelmiyor maalesef kargoyu yoğunluk durumuna göre hangisi bos iseonu seçebiliyorsun eger ptt kargo bos ise seçebilirsin dolu ise hangisi bossa ona yönlendirir sistem
Ayselmiros Elf123 bugün boşdeğilse bile yarın sabah 6 da sıfırlanıyor canım o saatte kalkıp kod alabilirsiniz
Serserilikiz Elf123 ürün kargosunu alici öducek pttye gidip kargomu versem benden ek ücret alırmı acaba
Burcusum Serserilikiz Merhaba , öncelikle tavsiyem sana yakin bir bankadan ücretsiz temin edebileceğin brr ATM banka matik karti çıkarttirmak olacak. Eline gelince dolap ayar
Burcusum Burcusum dolap ayarlardan ibanini girer paranı aktarabilirsiniz. Onun harici satış yapıp kazancınız dolap bakiye de olacak o tutar ile başka bir ihtiyacınız otomatik alabilirsiniz.