melekanesi Kardeşim seviyor diye sabah pankek yaptım. 9 aylık kızlarıma verdim. 1er tane yediler. İlk defa içerisinde süt, şeker, Kabartma tozu, Vanilya olan birsey verdim. Ama beni süt düşündürdü. Bir sorun olur mu? Siz veriyor musunuz?
Deletedmom27337 melekanesi sütü direk içirmeyin deniyor. Birşeyler içinde sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bende pankek yapıpca bazen süt bazen yoğurt kullandım hep. Ama şekeri 16. Ayında kullanmaya başladım pankeke
zynn melekanesi şeker ve süt 1 yastan once verilmemeli, seker yerine elma suyu konsantresi, sut yerine yogurt kullanin bence
Irmakprensesinannesi melekanesi süt ve şeker 2 yaş öncesi yararlı deil zatn şeker hayatı boyunca yararlı deil de süt se zararları çok daha fazla bence bundan snra hiç vermeyin boşu boşuna vücudunu yormayın bebeklerinizin
melekanesi coktepkiliyim öyle yapacağım. Yedikten sonra aklıma geldi. Normalde kızlara yapardım. Sabah ellerine verdim.
melekanesi Nisaoz yedikten sonra aklıma geldi. Yoksa arkadaşın dediği gibi yoğurtla yapardım. Annem birsey olmaz. Ben sana yediğimi yedirirdim dedi. Ama işte öyle düşünmüyorum.
melekanesi Deletedmom27337 şekeri de ilk defa verdim. Pekmez koyardım normalde. Sonradan ben naptim dedim. Sağlıklı yaptığımı zorla yerlerdi. Bugün yaptığı yiyip bitirdiler. Bir kızım hepsini ağzına soktu 😃 Annem ağzının tadını biliyor kızlar dedi 😀
melekanesi zynn bir anlık verdim. Normalde Süt yerine yoğurt, şeker yerine pekmez koyardım. Artık vermem zaten. Korkum ilk defa verince acaba birsey olur mu diye düşündüm. Teşekkürler.
Deletedmom27337 melekanesi öyle olur zaten 😂 bir sürü para verip sağlıklı atıştırmalıklar alıyoruz ama sağlıksızları yemeyi daha çok seviyorlar malesef :) birkaç seferden birşey olmaz :) bazen yeterki yesin diyoruz artık :)
Sumeyyebaglan Süt yerine bence daha çok vanilya ve kabartma tozunu düşünün🤷🏻♀️ Bi seferlikten bi şey olmaz telaşlanmayın☺️
Ogulcan melekanesi pişmiş olduğu iÇin birşey olmaz canım benim oğlum 2 yaşına girecek ben hep Hindistan cevizi sütü yada badem sütü kullanıyorum