Asel_lena_mom Bir uyandım ki harika bir yağmur yağıyor ben hastaneye gidicem oradan arkadaşımla buluşacaktım da falan filan güyyaaaaa aşırı üşendim full yatasım geliyor 🥱😀 ama şuan aşırı ürkütücü çok kapalı değil mi🥴
Balkizlarim Asel_lena_mom kaç gün önceden uyarı verildi yağmur severim yağmurda gezmeyi de cok severim 🤣💜 Ama kapalı hava olursa içim daralıyor 🙄🙄
2maviboncuk Asel_lena_mom Sabah 7de kalktım normaldi hava 7gibi geri uyudum bi gözümü açtım oda kap karanlık n’oluyo dedim kısa süreli şok geçirdim sonra bi baktım su sel gidiyor 😂 Allah yardım etsin kimbilir şimdi kaç kişinin evi su bastı direk aklıma gelen bu oluyor nedense rabbim dışarda kim varsa yardımcısı olsun hayvanlarda dahil tabi ki
Fun Asel_lena_mom kartaldayım hava bildiğin gece modu 😀 kış bebesiyim oyuzden çok seviyorum bu havaları ☺️☺️😍
Benisahtesevme2 Asel_lena_mom hayır kapalı ve yağmurlu havaya asıgımdır çok severım hıc sıkılmam hatta bugünlerde daha çok dışarı çıkmak ısterım 😀
Asel_lena_mom Balkizlarim Al benden de okadar havaya bak aşırı kapalı ya ben böyle havalarda korkuyorum , korku filmlerinin eseri sanırım birşey olacak gibi hissediyorum 🥴
Asel_lena_mom 2maviboncuk Amin canım inşallah 🙏 Yolda kalanların evsiz olanların Rabbim yardımcısı olsun
Deletedmom_54 Yağmuru severim ama böylesinden korkarım yan binadaki anneme gitmem lazım gidemiyorum korkudan aşırı gök gürültüsü ve şimşek var
Asel_lena_mom Deletedmom_54 Bende korkuyorum bu havalardan 🥴 ben yaz seviyorum bu yüzden kış bana göre değil 🥺
Asel_lena_mom Benisahtesevme2 Hadi canımmmm bende asla çıkamam korkarım sevmiyorum beni sıkıntı basıyor
Asel_lena_mom Linlin1511 Benim kız sabah bi gözünü açtı baktı yazık hala hava karanlık geri uyuduydu yeni uyandırdım bebemi 😂😂
Eski9 Asel_lena_mom burda henüz yağmadı ama evimin ici mağara gibii oldu yagsin da serinleyelim valla dün aşırı bunalticiydi hava
Halimea Asel_lena_mom Osmaniye "de gece yağdı🥳 Bugun havva aşırı sıcak ama🥵 hiç yağmur yağmamış gibi…