ferlazen Kubraezo23- 6.050 kg dı 4 aylıkken. Fark 2.995 kg almıştı 4 ayda. Ortalamaya vurduğumda 2.995 kg / 4 ay = 749 gram almış her ay. (4 aylık tabloda).
cftcdln Super_mom sadece kiloyla normal demek zor. Boyu da önemli. Büyük ihtimalle doktor onunla birlikte böyle demiştir. Çünkü sadece kiloya bakılırsa normalin sınırında. Az kilonun sınırında değil. Doktor dememiş siz yanlış anlamış olabilir misiniz?
Defneada- 3450 doğdu su an 8 aylık 7500 kilo sadece anne sütü alıyor mama almıyor maalesef :( doktorumuz kilosu biraz yavaş gidiyor ama cok hareketli olduğundan ve mama içmediğinden dedi
Pinss Defneada- keşke benim kızım da sadece anne sütü alsa ama süt yetmediği için mama takviyesi alıyor ben de bu duruma maalesef diyorum. Daha 50 günlük, 3.215 doğdu, ilk ay kontrolünde 3.815 idi, 4 cm de uzamıştı bakalım ikinci ay kontrolünde ne olacak.
Tunaaslan11 Benim kızım 2900 doğdu şuan 6 ay 18 gün 7500 kilo bebeğinizin kilosu gayet iyi maşallah ❤️
_YanakReisinAnnesii Super_mom 3270 gr doğdu şuan 13-13500 falan olmuştur sanırım daha kontrole gitmedik 1 yaş 12 günlük , sizin bebisiniz içinde şunu söyleyebilirim diş dönemi her bebek için çok zorlayıcı çok iştahsız huysuz oluyorlar diş döneminden sonra bizde pek almadık zar zor alıyoruz
eedu Super_mom 4220 doğdu mama kullanmadım anne sütü sadece 6. Aydan sonra ek gıda ve anne sütü şimdi 8 aylık 10.300 gr
gzm23 Pastoralsenfoni bizim de 3500 doğdu. 5 aylık ve tam 8 kg. Ama her gören kilosu fazla hiç beş aylık bebek hibi durmuyor diyor. Çok korkuyorum nazar değecek diye 🙊bence o kadar da fazla değil çünkü
Emine003 Super_mom bence senin bebeğinin kilosu iyi canım biz 3570 gr doğdu oğlum sadece anne sütü aliyodu 2 aylık kontrolde 4900 Gr geldi bence kilo alımı az geldi 5 gündür günde 2 defa mama alıyo şimdi 5200 oldu galiba sütüm pek doyurmuyo heralde