Brutal-Betty Kızlar hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz Artı yönleri ve eksi yönleri nedir acaba bilgi verir misiniz
Marianne Brutal-Betty anladığım kadarıyla yağda kızartılmış yemek yapıyor. yağda kızartılan yemekleri sağlıklı bulmadığım için almadım, eşim alalım demişti, çok gereksiz geldi bir patates kızartması için, bir tek eşim yiyor patates kızartmasını.
Asyaveannesi04 Brutal-Betty ben çok memnunum evde kızartma kokusu vs hiç birşey olmuyor her şey pişiyor Philips xxl kullanıyorum
DefneRana3881 Brutal-Betty merhaba Philips kullanıyorum yaklaşık 3-4 ay kadr oldu. Aklınıza gelebilecek herşeyi pişiriyor alındığın dan beri fırını açmaz oldum
Hazellamia Marianne yemekleri çok az yağ ile veya yağsız pişirebiliyor zaten özelliği bu. Bence maddi durumu olan alsın ben almak isterdim
Marianne Hazellamia nasıl bir yemekler hazırlayabiliriz? bana sadece patates kızartması akkıma geliyor
DefneRana3881 Brutal-Betty evet xxl var baya büyük kullanışlı ama çok büyük olmasın dersenz bence bi küçüğü alınabilr çok performans farkı yok fiyat farkı var. Biz indrmden almştk o yüzden xxl aldm yoksa almazdm o kadr
Nurellaaaa Bizde almayı düşünüyoruz eltimle Philips de karar kıldık kullanan yorum yaparsa çok iyi olur 🌸
Brutal-Betty Nurellaaaa bende Philipse karar verdim media markette inceledim de xxl gerçekten çok yer kaplar mutfakta bı küçüğü daha iyi
Deletedmom5284 Xiaomi bendeki çok güzel kızartma yapma ocak batma derdinden kurtuldum Kızım kızartma çok sever yağlı olduğu için yapmıyodum pek fazla şimdi her sabah yiyebiliyor Et ve tavuk yemekleri için fırın açmıyorum fırınım tertemiz 😂 nerdeyse hiç fırın kullanmadım aldığımdan beri ve fırına göre daha az elektrik yakıyor ayrıca ayçiçek yağımız hiç bitmiyor çünkü eskisi kadar dolu dolu kullanmıyoruz