Skg ben kızımda ilk thinksport diye bi marka kullanmıştım içeriği temiz diye. 50 faktör, yanması hiç olmadı kızımın. ama yinede öyle öğle güneşinde tutmuyırdum. Sabah-akşam üzeri gidiyorduk. Daha sonra ondan bulmakta zorlandım tru baby, biraz büyüynce trukid kullandım. Onlar 30 faktör ama pek yanmadı yine. Belki bir ton koyulaşmıştır. Bu sene artık büyüdü diye mustela aldım. 3,5 yaşında bu arada kızım. Denize gitmiştik biraz da fazla kaldık, ertesi sabah kızımın surat şişmiş şekilde uyandı ve vucudunda döküntü gibi kızarıklıklar vardı. Doktora gittik güneş alerjisi veya 5. Hastalık olabilir dedi ama ateş fln olmayınca da güneş alerjisi dedi. Mustela kullanmayın, bioderma kullanın dedi. Bioderma kullanmaya başladık, yine aynı şey oldu. Daha önce de küçük kırmızılıklar olmuştu bu sene ama kreşte bahçede krem sürmediler heralde diye düşünmüştük. Sonra başka bir doktor ile görüştük, güneş kremi alerjisi olabilir dedi. Çünkü bütün tahlilleri temiz çoktı. Krem içerisinde bir madde güneş ile karşılaşınca bazı bünyelerde böyle bir etki yapıyormuş. Bir süre krem kullanma dedi. Gerçekten kremsiz güneşe çıktığında daha az kızarma şişme döküntü oldu. Tekrar trukid kullanmaya başladım. Bakalım nasıl olacak.