Minikkalbimmm Merhaba güzel annelerim. Bakıcı ücretleri ne kadar acaba? Günlük kaç saat bakıp, aylık ne kadar alıyorlar? Piyasada son durum nedir :)
kumsalimmm Minikkalbimmm Türk olanlar 6000 artı sigorta artı yol istiyorlar. Yabancı olanlar da 8000 civari 😢
iyilik80 Minikkalbimmm bende haftanin 3 yada 4 gunu vericem 8 -5 dudunuyorum. Komsuma vericem zaten 3 bin dusunuyorum bakalim para isini konusmafik henuz
Nimetdogann Minikkalbimmm aynı mahallede oturduğumuz bir bayan bakacak kendi evimde 3 ve 1,5 yaşında iki çocuğum var sabah 8 akşam 5 hafta içi bakacak bazı günler elimin çalışma durumuna bağlı olarak gelmeyecek fiyatı tam konuşmadık ama 3000-3500 arası düşünüyorum
kumsalimmm kumsalimmm tabi bunlar gündüz 5 gün çalışanlar içim sabah 8 akşam 6 7 civarı. Yatılı olanlar genelde yabancı 10 bin civarından başlıyor
Minikkalbimmm kumsalimmm ciddi misiniz ya 😲 çalışmayıp çocuğa kendimizin bakması daha mantıklı durum bu boyuta geldiyse…
Minikkalbimmm iyilik80 komşunuzmuş o açıdan çok iyi. Para konusu netleşince bnei de bilgilendirir misiniz?
iyilik80 kumsalimmm bende istanbuldayim ama ne yol parasi olacak ne yemek parasi ust kat komsum. Ne kadar ister nilmiuorum tabi ben 3 bin diye dusundum.komsu falan bakin bence .
Minikkalbimmm Nimetdogann sizinki gayet makul bnce 2 çocuk için, umarım istediğiniz gibi anlaşırsınız. Hangi şehirdesiniz?
Nimetdogann Minikkalbimmm biz Aksaray merkezdeyiz bu şehrin piyasası şuan böyle kreşler filan da iki çocuk için aşşağı yukarı bu fiyatlarda umarım biz de anlaşabiliriz gerçi kadını sevdim yakın olması da kış için büyük avantaj o yüzden ne derse üç aşşağı beş yukarı kabul edeceğim :)