Brcnyilmzbysl Kızlar bebeğim bugün 1 aylık oldu hangi emziği verdiysen tutmadı sizin bebekleriniz hangi emziği tuttu bir yardım edin nolur 😞 bebeğim erkek
Merveeemeeliss Brcnyilmzbysl bnimde tutmadı 1 aylıkken 3 ayllıkken tuttu şans eseri almadığım emzik kalmadı ama şimei hangisini verirsek alıyor
Dilaraaaaaaa Brcnyilmzbysl ben 3 cocgumada wee baby aldım doğar doğmaz verdim zorlanmadim küçük çocuğum 15 aylık emzige çok düşkün chicco aldım geçen gün çok beğendim diye ama asla ağzına koymadi
busgny Zehraoztrk bende 17 aylk civarı bıraktırdım. Emziğini atmş nereye attıysa, bulamadık. Bak emzik yok. Kaybolmuş vs dedim. Beraber evi aradık. Yok dedim. Sonra uyku arkadaşı vardı, onu verdim, emzik yok hâlâ dedim. Artık ondan snra emzik kelimesini hiçkimse ağzına almadı.. Hatırlatmadık. 10 gün filan gece gündüz azcık zorladı beni ama sonuç unuttuk gittik. Şimdi uyku arkadaşı ile devamı ediyoruz
ogretmenanne- bibs, avent, wee baby almıştım; bibsi canı isterse tutuyor, avente aşık çünkü direkt damağına yapışıyor, wee babyi asla almadı, bana da çok sert gelmişti yapısı, oğlum da sevmedi.
papatyahanim0905 Bibs kauçuk emzik 1 aylık iken vermiştim tuttu. Sizde deneyin isterseniz o markanın emziğini.
Zehraoztrk busgny uyku arkadaşı minik bir oyuncağı vardı onu kaybettik günlerce uyumadı ağladı. Hangi oyuncağı verdiysek te olmadı onu istedi o yüzden uyku arkadaşı tramvayın var yeniden vermem heralde 😀😀
Hellomoto Brcnyilmzbysl emzik onermiyorlar benim bebegimde hiç tutmadı hangisini verdiysem doktora nasıl tuturabilcegimi sordum verme dedi
MrsMavisss Brcnyilmzbysl 3 aylıkken philips avent aldım başta tutmadı 2 gün uğraştım tuttu çok direndim vermemek için ama malesef sadece uyku arkadaşı olarak kullaniyoruz
tarcinnn Brcnyilmzbysl benim de erkek, bizimki de tutmuyır. Bibs, avent, wee baby hem damaklı hem cool serisinden aldım. Bana mısın demiyor. Bir gün yanlışlıkla aventi emdi ama zar zor yani attı sonra şimdi yine hiçbirini almıyor :(