sabirsizbebek15 Gizemmdenizz poposunda çatlak olabilir bizimki öyleydi. Poposunun çok az içine doğru Zeytinyağlı pamuklu çubukla uyarı verebilirsin. Bizşmki birden boşaltmıştı öyle yapımca. Birde d vitamini de kala ve gaz sorunu yapıyormuş
GamzeAkova Gizemmdenizz oglumda öyleydi dr zeytinyag onerdi birde 2-3gun fln yapmayinca kulak cubuguyla poposunu uyarmami soyledi. Yapmadiginda uyarıyorum hmn yapıyor. Düzene binecek insallah
Ahanife Gizemmdenizz 1 çay kaşığı sütünüzle yada mama kullanıyorsunuz mamanın içine karıştırıp saf zeytin yağı deneyebilirsiniz doktorumuz önermişti 3,5 aylığız hala zorlandığı zaman içiririm
Gizemmdenizz Ahanife inş normalde sıkıntımız yoktu bugün bu saat oldu hala daha yapmadı canım sıkıldı :/
Ahanife Gizemmdenizz normal Canım anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal deniliyor biz anneleri hemen bi telaş alıyor anlıyorum seni yani benim de canım sıkılır hemen 😕
Ahanife Gizemmdenizz normal Canım benim kız bile bazen 2 3 günde bir yapar ama pek huzursuz olmaz 1 gün beklerim 2. Gün zeytinyağı veririm yapar yani arada bizde de oluyor yani
Denizalpim Benim oğlum 7 gün oldu sizin bebislerinizde oldumu bugün doktora götürdüm şurup verdi 😔 5aylik
Osman_Aras Gizemmdenizz Zeytin yağı içir oda fayda etmediyse zeytin yağını poposuna kulak çubuğuyla baskı uygula yapıyor canım ben denedim yaptı