Beybiberen Arkadaşlar kızım kilo almıyor mama zor içiyor 60 cc.acaba mamayı biraz fazla koysam bir sakıncası olur mu 60 cc ye 2.5 kaşık gibi.kızım 5aylık
Minamom Beybiberen benim kizimda yemiyordu bizim doktorumuz 120 CC mamaya 3 damla keçi boynuzu özü ile tatlandirin dedi. O şekilde yaptım suan 180 CC yiyor. 5 aylığız. Belki işinize yarar
Baharaytekin Beybiberen her 30cc bir kasık az koyarsan doymaz fazla koyarsan susar demıstı doktorumuz
ertanmut şuan bendede durum aynı benm oğlumda 5 bitti 2 nunara almamız lazıımm 6. aydan itibaren diyo cnkü artık 1 ile doymuyolar
Beybiberen ertanmut benimki doymuyor değil aslında az yiyor diğer yaşıtlarına göre.ve hep aynı cc içiyor fazlası yok 2 Aydır 400 gram almışız düşünün
asocialmom Esmaky maşallah biz de 5 aylık olcucaz iki gün sonra en fazla 150 içiyor içince de 5 saat duruyor
Beybiberen Esmaky birçok mama denedim ama hepsinde aynı.90 cc veriyorum bazen az bişey kusuyor.fazla geliyor sanırım
Beybiberen Minamom evet olabilir aslında doktoruma bir danışayım hem az içiyor hemde yaramıyor malesef az kilo alıyor inşallah düzelir🙏
Minamom sevda49 marketlerde var keçi boynuzu pekmezide olur 3-4 damla yetiyor zaten valla hayat kurtardı diyebilirim
Beybiberen Baharaytekin tamam çok sağolsun🙏 Keçi boynuzu özü pekmezi vardı evde koyucam bakalım inşallah işe yarar🙏