alyagamze Kızlar 45 günlük kızım altını açarken ağlıyo her defasında neden oluyordur bilgisi olan var mı
MinikMucizeeemm alyagamze biz 8aylık olmak üzereyiz doğduğundan beri altının değişmesini istemiyor ağlıyor. Sebebi varsa bende bekliyim burda 😁
Mcnkarsel alyagamze bizde de öyleydi o zamanlar su an 4 aylık bitti o sorun. Simdi altını açınca hosuna gidiyo😀
Ucansupurge alyagamze 11 aylık kavga dövüş alt alıyoruz. evde biri varsa oyalıyor öyle alıyorum :( giyinmek desen aman aman başka bir savaş
Ayselmiros alyagamze 27 günlük aynı durumdayız ama benimki ıslak medilden hoşlanmıyor çözdüm o dokununca çığlık basıyor
alyagamze MinikMucizeeemm ya anlamıyorum altını açmak resmen bende travma yarattı altını değişmek istemiyorum 😒
Birkizannesi12 Benim kızım da 3w günlük doğduğundan beri altını değiştirirken ağlıyor. Hatta yatırdığım an başlıyor ağlamaya 😓bende çözemedim sebebini pişiği filan da yok
Alparslan_annsi Birkizannesi12 alla alla bnmkide kucak istedıgınden yatınca aglıo ama mendılı gorunce anlıo ve guluyor ıstıor kı açık kalsn kapatınca aglıyor bizimkide 😁😁😁
Dilaraaaaaaa alyagamze cookk geçen aşıya götürdüm hemşire başka erkek hemsireyi çağırdı banada dedi sende tut ben dedi artık kestirebiliyorum kime gücüm yeter kime yetmez ama buna yetmez dedi 😂😂
devrialemsah alyagamze yaaaa bebekken ağlama krizi gelince son çare bezi açarsık susrdı şimdi ise bezi görünce ağlıyor kaçıyor vs üst değişmek savaş hali 🤢🤢🤢🤢🤢