_ipekk18 Kızlar 7+5 Uykusunda gözler kapalı sürekli dönüyor sağ sol sağ sol karnı tok emzirdim hatta su bile icirdim Sıcaktan dedim camı tamamen açtım karşı balkonda açık güzel beşik kuytu nebilim neden olabilir bir derdimi var bilemedim normal mi ?
Elanurunannesi_ _ipekk18 benim kızımda öyle oda 8 aylık yeni girdi oda bütün gece dönüp duruyor beşiğin içinde ben de bir anlam veremiyorum niye böyle yapıyor acaba
sennaz48 _ipekk18 7 ay 14 günlüğüz 1 haftadır sürekli uykuda dönüyor düz yatyrm hemen saniyede dönüyor 5.10 dakika sonra yüz üstü geliyor uyanıyor gece 11 den sabah 7.8 e kadar her saat bası kalkıyor feleğim şaştı napıcagımı şaşırdım dönmesin diye yastık dolduryrm etrafına dönemiyor diye ağlıyor uyanıyor 🤦♀️🥺yardım edin lütfen 🥺
_ipekk18 Elanurunannesi_ aklıma diş geldi acaba diş ağrıyor kulağa falan vuruyor olabilir mi diye düşündüm 5 gündür balgam var doktor soğuk algınlığı demişti Diş döneminde grip olan bebeklerde varmış bilemedim ilk defa yaşıyorum daha dişimiz çıkmadı belli bir saatte ağlıyordu karnı tok salladigimda uyumuyor ağlıyor kucakta ağlıyordu normalde sakin bir bebek alışkın değilim bu hallerine surkeli uyku hali vs vardı bugün daha iyi diş eti beyazlamış bakalm nezaman çıkar bilmiyorum Atak haftasında birde 🤷♀️
Elanurunannesi_ _ipekk18 doğduğundan beri huysuz bir çocuk tam düze girdik diyorum yine başa sarıyor gece iki olduktan sonra artık huysuzlanmaya başlıyor benim de aklıma bir tek diş geliyor bir türlü de çıkmadı dişleri Allah biz annelere sabır versin bebişlerimizde sağlık inşallah 😊
_ipekk18 Elanurunannesi_ amin canım cümlemizin inşaallah diş bizimde çıkmadı ne gelen var ne giden 🤷♀️😊
_ipekk18 sennaz48 atak haftası olabilir biz 26 atak haftasındayz🥺 yook böyle ağlama karnı tok altı temiz ağlıyor uyucak ağlıyor evde gezdiriyoruz ağlıyor niyetimi ağrıyor diyorum bilmiyorum ya diş ya atak haftası 🤷♀️ bugün şükür akşam 7den sabah 6ya kadar uyudu Gündüz de güzel uyumuştu balkona salıncak aldık orada uyudu gündüz uykusunu iyi alamayan bebekler gece uyuyamaz diye biliyorum