Nurgr Haberlerde gördüm kahroldum. 4 yaşında Rana bebek, babası eski bir koltuğu kapıdan çıkaramamış 3.kattan aşağı atıyor kızıda aşağıda kafasına çarpıyor ve ölüyor. Allahım kimseyi böyle bir acıyla sınamasın. Ailesine sabır versin çok zor çok.
Deletedmom_36 Nurgr Malaesef az once esime bu haberi okudum ikizim de kahrolduk.Bugun kizimiz durmadigi icin surekli kosturdugu icin bunaldigimizdan bahsederken bu haberi okumak bizi daha da uzdu.Parmagindan iki damla kan aksa nasil uzuldugumuzu hatirladik.Rabbim evlatlarimizi korusun
My_little_sunshine Ebrar444 Babası terastan eski çekyatı atıyor kızıda bir alt katta balkona çıkıyor. Kafasını uzatıp gelen sese bakıyor o sırada çekyat kafasına çarpıyor. Çok acı ben de okudum biraz önce.😞
Nurgr My_little_sunshine allahım kimseye göstermesin evlat acısı birde bu şekilde olması aileyi kahreder…
Deletedmom_123 Allah kimseye böyle acı vermesin en büyük acı gerçekten hem evladın ölüyor hemde taksirle ölümüne sebep oluyorsun Allah o babaya sabır versin anneye de