Veraa21 Kızlar bir türlü sağlıklı kilo veremiyorum 76 dan 69 a düştüm ama zayıflama çayları ile zar zor ve sn sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim özele aranızda gidip faydasını gören oldumu
aslbaybars Veraa21 benim kız kardeşim diyetisyen . Başka bir şehirde yaşadığı için bana online diyet yazdı çok faydasını gördüm.
Marianne Veraa21 endokrinoloji doktoruna gitmeyi tavsiye ederim. sizin sorunlarınıza göre teşhis koyar. fazla kilo sadece diyetisyenlik bir sorun değil.
Narin9 Veraa21 olur olur merak etmeyin diyetisyenler yağdan verdiriyor sonra korumaya aldırıyor kolay kolay geri almıyorsun verdiğin kiloları
Marianne Veraa21 ara öğün yapmayın. en fazla 3 kez beslenin. gittim diyetsene 5 öğğn yemek yazdı, o kadar yemeği nasıl yiyim, yedim de hep şişlik hissettim. o yüzden endokrinolojiye gittim
Melik-28 Veraa21 ben çok vermiştim diyetisyenle çocuk vs derken o kadar çok kilo aldım ki şimdi tekrar yarın başlıyorum bakalım neler olucak diyetisyenim çok iyi çok güler yüzlü insallah istediğim kiloya düşerim sen de kesinlikle baslamalisin
Melik-28 Veraa21 inşallah bugün diyetisyene gittim hayatımın şokunu yaşadım 100 kilo olmuşum hatta 100.6 neye uğradığımı şaşırdım