Gmzmtn 3 buçuk aylık oğlum 5 500 kilo 2 700 doğdu ve son 1 aydır o kadar huysuz ki meme de asla emmek istemiyor çok yıprandım 🤧🤧
Kezikez Gmzmtn ben de ben de ben deee ... uyurken beslerdim simdi oksuruyor ya da numara yapio yine yediremiyorum... çalışmaya da başladım hep yaninda degilim artik saldım
EmirKaanBatuHan Gmzmtn benim oğlumda yarın tam 3 aylık ilk iki ay gayet iyiydi bu ay 300 gram almış aşırı moralim bozuk sağlığı yerinde çok şükür ama kilo alımı çok az doktor 15 gün bekleyelim dedi bilmiyorum ilk oğlumda ufak tipliydi onun gibi olcak sanırım 😔
ALperenim Gmzmtn aynı bnimkide öyle doğdu ve 15 gün önce 3.500 dü bkalım 4 aylık olunca kaç olmuş göreceğiz Bnde beslenmesinden memnun deilm kilo alımı yavaş..😕
ALperenim Gmzmtn aynı bnimkide öyle doğdu ve 15 gün önce 3.500 dü bkalım 4 aylık olunca kaç olmuş göreceğiz Bnde beslenmesinden memnun deilm kilo alımı yavaş..😕😕
Beybiberen Gmzmtn demek ki bu aylarda herkesin aynı bizde de kilo sorunu var 2 aydan beri hiç almıyor gibi bişey neden acaba 🥺 diş mi yapıyor