Alyask Bebegımın tek gözünde sulanma var neden olabılırkı ?ıkısınde de olsa hasta olucak fılan dıcem ama tek gözünde 😳
Obsesifk Alyask gözyaşı kanalı tıkalı olabilir göz pınarında aşağı doğru burnunda çeker gibi masaj önermişti doktor ama tabii sen yinede bi göster belki başka bişeydir
edaderen Alyask bendede aynı sekilde çapaklanmada yapıyor . bu şekilde doğmustu hala devam 4 ay oldu . doktor olabilir zamanla geçer demişti ama sanırım başka doktorada bi danışmak gerek .
Esrdmrkl1907 Alyask Benim oğlumun iki gözü birden oldu sütümle ve çayla pansuman yaptım 3 günde iyileşti çok şükür göz doktoru önermişti böyle yapmamı deneyin isterseniz
habibe_omerasaf Alyask bizde de aynı sorun vardı doktora götrdük masaj yapmamız gerekiyomus hergün düzenli yapmaya çalısıyorum. Sakın sütünüzü dökmeyin çapaklanma yapar iyce kötü olur dedi sorduğumuzda.
Egemeninannesi Benim bebeğim de 6 buçuk aylık. 6 ay kontrolündeki doktor da 1 yaşına kadar devam edebilecegimi masaj yapmam gerektigini endişelenmememi söyledi damla damlatarak bi ölçüm yaptı ve o damladan sonra bebeğin gözündeki çapak durmuyo. Üç gündür her sabah gözü kapanıyo. Netira damla kullanmaya başladım biraz düzeldi. Ama hala kızarık ve sis. 😔