agns Herkese merhaba, kızım için şu en bilinen ilk adım arabası almak istiyorum. Alıp memnun kalan yürümesine yardımcı oldu diyen anneler var mı? Dün bir çocuğun kolunu kırdığını söyledi bir arkadaşım o yüzden ikilem yaşıyorum..🤷
esraeerdogann agns ben hiç yürütece koymadım ilk arabamla yürüdü oğlum 9 aylıktı yürüdüğünde 6 aylıkken başladı onu kullanmaya benim gözetimimde tek bırakmadım bilinçli bir şekilde başında durursanız bişey olacagını sanmıyorum
Brfn agns Hafif olduğu için bebekler sürerken ön tekerler havaya kalkabiliyo o zaman kazalar yasanabiliyo. ben içine ağırlık olsun diye küçük su şişelerine su koyup icine koymustum o zaman hızlıda gitmiyo havaya da kalkmiyo..
Elfelf475 agns alsanız da başlarda dikkat etmek gerek evet. Bizimki 10 aylık şimdi tek bırakamıyorum mesela cunku düşse kol üstüne ya da koldan dogru direk kafasını yere çarpıyor 🙄
benaslindayohum agns bizde zebra ilk adım arabam ve normal hem oturabileceği hemde arkdan ittirebileceği arabalardan var yürüteçten sonra kullandık fazla hızlanmasın diye sürekli önden kontrol ettim öyle kullandık şuan 14 aylık kendisi hızlı hızlı sürüyor geriye doğru çekiyor 🤭 çok şükür kaza yaşamadık
agns esraeerdogann bende yürüteç istemedim bu daha olur gibi geldi teşekkür ederim sanırım alıcam çok hevesli mama sandalyesinin altına geçip ayaklarını iterek bi kaç adım attı bugün koltukta falan sıralıyor zaten bakalım inşallah bizim işimize de yarar tekrar teşekkür ederim 🌸
esraeerdogann agns sıralıyorsa işinize yarar bence baya etkisi oluyor yalnız bırakmayın yeter bebişinizi ☺️