Efem123 Kızlar bebegim16 aylık ama ben hiç balık vermedim daha hangi balığı verecigim bilmiyorum zehirlenip diye korkuyorum yoğurt süt içiyor hergun bı sıkıntı olurmu sizler nasıl veriyosunuz
Noname21 Efem123 yoğurtla beraber yemezse sorun olmaz balık bayat değilse hiçbir zaman sorun olmaz. Tatlı su balıkları en güzeli. Biz kışın levrek lüfer falan verdik ama bu dönemde somon çok öneriyor doktorlar
livanurvealpinannesi61 Efem123 hamsi palamut somon gibi yüzey balıkları verilebilir. En çok hamsi faydalı bu arada bilginiz olsun.
Noname21 Efem123 anlayamazsın o yuzden ayran falan icmesin yanında öğlen yogurt yiyip akşam balık yese sorun olmaz . Ayni anda tüketmemek gerek
Efem123 Noname21 saat 2 de yemişti yoğurt şuan balık alicaz kendimize bebeğimede vermek istiyordum oyuzden sordum 🤗
Egemom21 Efem123 Canım hamside yeterli kadar besin değeri yok zaten adı üstünde Hamsi küçük balık siz bence en güzeli somon verin beyin gelişimi için çok ideal
livanurvealpinannesi61 Efem123 uzmanlar özellikle hamsi öneriyor en çok yağ hamide var 8 ci aydan itibaren verdim ben. Tüm yüzey balıkları verilir doktor demişti.