MotherOfAlmila Mucizegebelik O zamanlar 3 olcek veriyordum ama hepsini icmiyordu. Meme+mama gittik hep basindan beri.
MotherOfAlmila Mucizegebelik Evet iyiydi, hamileyken olsun, dogum yaotiktan sonra olsun hep ayinda olmasi gerektigi gibi ilerledi her sey. Ne eksik ne fazla. 6. Aya kadar ayda 1000gr aldi hep. Ondan sonra asiri hareketlendigi icin biraz dustu kilo alimi.
Mucizegebelik MasalElaa peki Suan kac kilo. Birde mesela 10 dk emdi ardından hemen mi mama veriyorsun
MasalElaa Mucizegebelik suan 7800 kilosu meme veriyorum bidaha acıktığı zaman sinyalleri veriyor zaten bu sefer mama veriyorum ama mama verdikten sonra maksimum 2 bucuk 3 saat geciyor ya mama yada meme devam ediyorum
Mucizegebelik MasalElaa masallah benim oğlum 3 ay 27 günlük 7100 gram sizinkide cok iyi 😌 hangi mama kullanıyorsunuz ben sma conford aldım gaz sorunumuz oldugu için
MasalElaa Mucizegebelik sizinkinede masallah ☺️ Sma optipro kullanıyorum canim gaz sorunu olmadi bizde kendiliğinden cikariyor 2 ayligindan beri cok sukur
Mucizegebelik MasalElaa masallah halbuki optipro gaz yapar sindirim icin confort deniliyor ama bilemedim