nsema Merhaba 7 aylık kızım var. Adetim 3 aylıkken düzene girdi. Ama bu ay 10 gün geçti hala adet belirtisi yok. İdrar İle test yaptım 2 kez negatif. Böyle bir şey yaşayan var mı? Kan vermedim sadece yaşayan var mı, sonuç ne oldu merak ettim?
Hkgi nsema ilk bi sene içerisinde böyle düzensizlikler gayet normal bence değilsinizdir. Bende daha önce böyle bi durum yaşamadım gecikti test yapıyordum negatif çıkıyordu sonrasında geç regli oldum.
Deletedmom_73 nsema Bende 2 hafta gecikmistim kan verdim negatif çıktı düzensizlik normal şu an düzenli adet görüyorum kızım 1 yaşında
SailorMoon_ nsema 10 aylık kızım var bende iki hafta geciktim evde 2 test yaptım negatifti dün kan verdim şükür negatif😌 regl olduğum gibi spiral taktırmaya gideceğim
nsema Hkgi Deletedmom_73 Deletedmom_58 SailorMoon_ Felfena 3 haftalık beklemenin ardından adet döngüm başladı. Gebe değilim. Bu durumda olanlara da bir örnek olsun. İyi geceler 😍
nsema Deletedmom_58 korkuyoruz 😀 Deletedmom_73 hala olmadım nerdeyse 2 hafta olacak. 2 farklı marka idrar test yaptım çıkmadı. Olsa birinde çıkardı dimi. Korkumdan gidip kan vermek istemiyorum 😂
Deletedmom_58 nsema bende adet oldum 6 ay yazmışım ama sekiz ay olmuş nasıl rahatladım anlatamam bir ay daha olmasaydım doğuracaktım 🤣🤣