Qwerty Oğlum bir kaç güne 3 aylık olacak. Doğduğundan beri meme ucum olmasına rağmen göğsüme tutturamadı hemşireler ben de en son silikon meme ucuyla emzirdim. Sarılığı olduğu için nasıl emerse emsin dedim çok da takılmadım sütüm de boldu. Büyüdükçe silikondan gelen süt sanırım yetersiz oluyor çektikçe silikonun o dört deliğine meme ucum girip orayı tıkıyor bebek sıkınca da muazzam acıyor. Ben de ucunu kestim daha rahat emsin diye bu sefer daha büyük bi kısmı sıkıştı emse de ucu su topladı gibi şişti. Velhasılıkelam bu beladan kurtulmam lazım. Parça parça kesmek bende işe yaramadı karnı doyduğunda ya da oynadığı zamanlarda meme teklif ediyorum keyifli çocugun keyfi kaçıyor. Bugün biraz fazla ısrar edince kucağıma yatırır yatırmaz ağlamaya başladı. Meme reddine dönmesin diye bıraktım ama beni emmedi de mama verdim mecbur. Ne yapmam gerek nasıl kurtulcam bu beladan. Beni düzgün ememediği için sütüm de ters etkilenip azalıyor sanırım ya da ben kafama taktığım için mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😐
Mingiz Ben ilk günlerde kullanmıştım silikonları, sonra bıraktırmak için önce silikon uçla veriyordum memeyi daha sonra emerken ağzından çekip silikonsuz veriyordum, birde uykuluyken deneyin
Qwerty Mingiz ilk zamanlar sarılık yüzünden hiç dert etmedim sütüm de boldu umursamadım ama şimdi sütüm azalıyor gibi ☹️ Bugün biraz inatlaştım komple emmek istemedi işte of of
Deletedmom019 Bende şurda bekkliyim fenalık geldi silikondan aman temizmi aman nerde aman dur takıyım. 3 ay olcak hala göğsüm acıyo ya
Qwerty Deletedmom019 aynen ya yıka kaynat karbonatla bişeler ben de daralıyorum bir de bebrğim çok uzun süre emiyor bu sıcaklarla valla ateş basa basa o plastikten ter döktüm
Qwerty Yagmur98 emzirme akademisi var facede onlar video paylaşmış ona göre kestim ilk deliklerin arasını sonra ufak ufak deliği büyüttüm. Kestiğim yerler bebeğin ağzına değmiyor mememi çevreliyor bu sefer küçük bi yerden sıkıştığı için ucu su topladı gibi oldu. Bulamadım bir yol. Yarın da eds yöntemini denicem inşallah biri çare olur ya 😔