Zelele_zulala90 Kızım 27aylik 9kilo doğum kilosu 3420di istahi yok kilo almıyor cevremdekiler bir yaşındaki çocuk gibi diyor kan tahlinde bişey çıkmadı çok üzülüyorum kilo alması için ilaç veya hangi tür yemekler yedrmeliyim
Aselmira01 Zelele_zulala90 doktora gittiniz mi? Benim bebeğimde 10 aylık 6. ayından beri hiç gelişmemiş doktorumuz bize vitamin ilacı ile zinco şurup verdi Yeni başladık o yüzden daha etkisini göremedim
minikoalam Zelele_zulala90 benim kizimda 27 aylik ve 10 kilo 2800 dogum kilosu diyebilirim boyu 86 cm boyu cok iyi ama kilo olarak geride 6 aydir duzenli olarak pollivit istah surubu mollers balik yagi argevits surup kullaniyoruz hic bir degisiklik yok istah 0 Asla yemek yemiyor cok yemek seciyor ama son 3 aydir bu iyice artti en azindan gunde 1 kase çorba icen kizim suan onuda icmiyor asiri zorlanıyorum
Deb290818 Benzerliği görüp geldim. 28 aylık 10.5 falan o da üstüyle başıyla tok karnıyla. Kendini doyuracak kadar yiyo ama kilosu 6 aydır gram oynamadı 🤷🏻♀️ Gerekli görülen testler yapıldı ancak elde var sıfır.