lyl0742 elf0 biz muzaffer zorlu ya yaptırdık 5 ay önce 2850 ye arkadaşım yeni fiyat aldı şuan 3800 TL demişler. Gürsel Ateş de NAKİT 5180 demiş kredi kartı olursa 5780
iremvebebisi elf0 Büyükşehir belediyesinin sağlık merkezinde yaptırdık ücretsiz çok da memnun kaldık ilgi alaka çok güzel
sakinolpelincim elf0 ben de iyi bir yer arıyorum Antalya da burada bekleyeyim inşallah güzel tavsiyeler gelir.
lyl0742 elf0 evet de zaten özel hastanede test ücretleri doktor ücreti günübirlik yatış ücreti derken yakın dı rakamlar
iremvebebisi elf0 biz direk gittik bilmediğimiz için randevu alınıp gidiliyormuş ama sağolsunlar muayene ettiler yine de önce muayene sonra sünnet için tarih veriyorlar o tarihte de sünnet. 15 gün sonra da kontrol o şekilde
elf0 sakinolpelincim ben de öyle düşünüyorum annemlerin yanındayım 2 buçuk aylık olduklarında dönücem ama bu fiyatları görünce dönünce yapmak daha mantıklı geldi
iremvebebisi elf0 telefonla konuşmadım hiç bilmiyorum Antalya büyükşehir belediyesi sağlık merkezi yazarsanız İnternette yönlendirir mutlaka