avseque Ozgemre benimki de öyle. 6 ay 5 günlüğüz destekli oturabiliyor. Yanlarına yastık sıkıştırıyorum öyle duruyor
Zeynep4646 Ozgemre 6. Ayda zaten desteksiz oturmaz destekli oturabilir desteksiz 7-8 aylarda oturur benim oglum 8. Ayda oturdu
Wanderlust Ozgemre her bebek bir degildir 6 aylik “hala” demissiniz ama hala demeniz icin cok cok erken. bu aydan itibaren yavas yavas deneyin zorlamayin bebeginizi hazir olunca oturur.
Alparslan_annsi Zeynep4646 şükür een yazdın ya bnmkide 7 aylık destekli oturuyor b panikledim yoeumları okurken acaba bizimkinde sorun mu var dıyr
Ozgemre Zeynep4646 destekli oturmuyor zaten tamamen desteksiz oturamaz onu biliyorum yanlarına yastık koyuyorum devriliyor💐
Kbrbisi28 Mama sandalyesinde filan otururken alisir yavas yavas her cocuk ayni zamanda oturmuyor :) insallah oda yavas yavas alisir oturmaya :)
333 Ozgemre çok erken benim bebeğim 9. Ayda oturdu bebeği zorlamayın. Bebeklerde öğretme diye bişey yok vücut fonksiyonları olgunlaşınca zaten kendileri yapıyor her şeyi
Ozgemre 333 destekli oturmuyor canım yastık falan koyuyorum kucağıma oturtmaya çalışıyorum ağlıyor yoksa desteksiz oturamaz zaten 💐
Merveoykualp Kızım 6 aylıkken oturmuştu oğlumda kızımın aksine 8. Ayında oturdu bebekten bebeğe değişiyo bu durum
Ozgemre Anneler yorumlarınız için teşekküe ederim ama 6.aylık bebek zaten desteksiz oturamaz belirtmedim o yüzden 😂 destekli oturamıyor kucağımda oturur pozisyonda duramıyor o sebeple sordum 🌺