Safiss Merhaba arkadaşlar bebeğim 33 günlük bazen sütüm yetmiyor bu yüzden mama aldık ama aldığımız biberonu tutmadı ben meme reddi yaşatmayacak bir biberon arıyorum kullanıp önerdiğiniz varmı
Semaan Safiss canım bende 14 gün önce doğum yaptım kaşık biberon aldım meme reddi olur diye korktum çok şükür olmadı ama sütümde yetmiyor malsf
Safiss livanurvealpinannesi61 doymadan uykuya geçmiyor ve emerken sütümün gelmediğini fark ediyorum mamayı verdiğimde doyup uykuya geçiyor ve kesinrisiz uyuyabiliyor
livanurvealpinannesi61 Safiss anne sütü ile kilo alan bebeğe mama vermek yanlış. Anne sütü ile kilo alıyorsa doyuyordur. Kilo almıyorsa mama başlanır anne sütü ile kilo alan bebeğe mama verilmez demişti çocuk doktoru.
Safiss livanurvealpinannesi61 mamayı sürekli vermeyi düşünmüyorum bazen sütüm az oluyor emzirdiğim de ya da sağarak kontrol ettiğimde gelmiyor o süreçte mamayı sadece destek amacıyla vermeyi düşünüyorum belki hafta iki kez belki üç kez sürekli mamayla besleme düşüncem yok yetersiz geldiğinde vereceğim. Destek için
livanurvealpinannesi61 Safiss yanlış anladınız kilo alımı iyiyse doyuyordur sütünüz yetiyordur onu demek istedim ben siz bilirsiniz yinede tabi.
Alparslan616161 Safiss nuukkun kahverengi damaklı gibi biberon ucu kahverengi anne memesi gibi görüntüsü yumuşakta diğer biberonlardan farklı bi onu dene eczanelerde yok civil mağazalarında var.
gamgun Biberonla vermyn lutfen eds ile verin..belki sutunz az degldr emzrme dansmnlarndan destek alin. Facebookta emzirme akademisi grubuna yazn. Mutlaka yardm.ederler