Lina-20 Kızlar ayın 20sinde kızım 4 aylık olacak kızım benden hiç ayrılmazdı ben ne zaman konuşsam hep bakar gülerdi şimdi hiç yüzüme bakmıyo gözünü kaçırıyo kafasını çeviriyorum yine başka yöne bakıyo niye böyle oldu acaba? Benim kaynanamla ilgili sorunlarım var kafama çok takıyorum çocuğu ihmal mi ettim acaba o yüzden mi oldu yoksa 4.ay atağı denen şey böyle bişey mi?
TOSPAMMM17 Lina-20 atak olabilir benim oğlum da o süre zarfında hep babacıydı hiç bana gelmiyordu emmeyi bile bırakmıştı şimdi 7ay olmasına 3 gün kaldı benden ayrılmıyor kimseye gitmiyor
Sidika06 Lina-20 etrafindaki nesneleri daha iyi gormeyede basladigi icin cok fazla uyarici vardir. Onlari merak ediyodur annesi. Sakin olun biraz. Nesneleri tanimasi icin tehlikesiz gorduklerinizi verin incelesin. Dunyay yeni geldi, ogrenecegiz cok sey var 😊
Rumeysa28 Lina-20 artık büyüyor çevre daha fazla dikkatini çekiyor bu çok normal sende dikkatini çeken bişey olsa zaten sürekli sanada bakar bebek bu herşeye takılmamak laızm
EEMDC44 Lina-20 merak etmeyin bu sizden kaynaklanan bir şey değil bence benim oğlum da 4 aylık önceden telefonla konuşurken telefona ben ona konuşurken bana bakardı sadece şuan bana da bakıyor ama çevresine daha çok bakıyor etrafı keşfediyor çünkü
gokkusagitozu Bebekler dört aydan sonra daha iyi görmeye başlar ve çevreyi merak ediyor dünyayı tanımaya çalışıyor annesi çok normal artık, zeka kartları masal kitaplarının resimleri ışıklı oyuncaklar vs artık ilgisini çekecektir.
Rumeysa28 Lina-20 benim yavrumda geç güldü ondada elime bozuk paraları almıştım böyle avucuma doldurdum yere doğru bıraktım ses çıkarttıkça kahkaha attı 4 aylık bebek gülmek için erken olabilir
Lina-20 Rumeysa28 bu zamana kadar hep bakıp gülüyordu bir anda bana bakmamaya ve gülmemeye başladı anlatmak istediğim o.yoksa bende biliyorum tabi etrafı keşfedecek başka şeyler dikkatini çekecek ama sanki beni tanımıyomuş gibi bakıyo kafasını çeviriyo