Pembenisan Kızlar bu cartier tarzı bilezik kullananız var mı çok şık duruyorlar 22 ayar olanlarından almayı düşünüyorum öneriyor musunuz
pogacayanakk Pembenisan bende almayı düşündüm çevremde çok çabuk yamulur diyenler oldu vazgeçmiştim almaktan. 14 ayar daha sağlam oluyormuş ama görüntü olarak çok ta iyi değil tabi
Deletedmom_36 Pembenisan Ben aldim fakat kizimin pesinden kosarken dolabin kosesine kolumu carptim fena yamuldu.Aldigim yer duzeltmeye calisti falan ama direk darbe yedigi icin cok da duzeltilemedi bana gore degilmis degip sattim😁gundelik kulanima zor yani
rosesbabys Pembenisan ben kullanıyorum 3 sene oldu altın almıştım günlük takıyorum hiç yamulma vs olmadı tabsiye ederim her gören soruyor
Htcsnc pogacayanakk bahsettiğiniz orjinal cartier değil bileziğin o model verilmiş hali. Yıllar önce 60-70 bin civarı idi cartier bileklikler
Sontvbukucu pogacayanakk ayni sey değil ikisi. Birisi bildigin kuyumcudan alınan altin olan digeri orjinal cartier bileklik.
Pol34 pogacayanakk cartier ürününün orijinalidir. Kendi mağazasından alınmıştır. Siz kuyumcudan alacaksınız sanırım. İstinye mağazasında 95 bin-100 bin tl vardır sanırım o da en iyi ihtimalle
biryazmasali pogacayanakk yani asıl marka cartier ürünün bizim kuyumcudan aldıklarımız o model cartier değil yani
pogacayanakk biryazmasali evet biliyorum cartier olanlar pahalı ama post sahibi altını sormuş hanımefendi o fiyatı söyleyince ne oluyor ne bu fiyat dedim Pol34 ben alacaktım da vazgeçtim benimkiler Adana burması olarak duruyor kenarda
biryazmasali iyilik80 evett cartier marksasının modeli orjinali çok pahalı ama modelini yapıorlar çok kibar duruyor